IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Off topic -kommentit erikseen

Kolibri
post 19.4.2006, 17:19
Viesti #1


taivaanrannankaahari
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2551
Liittynyt: 13.3.2003
Sijainti: landet som icke är
Jäsennumero: 658Jos haluat edistää ketjujen selkeyttä ja siten Eläinoikeusfoorumin luettavuutta, kirjoita ketjun pääaiheen vierestä menevät kommenttisi ("off topic" -kommentit) erikseen. Näin ylläpidon on helppo siirtää ne tarvittaessa toiseen paikkaan rikkomatta varsinaisen keskustelun kulkua.

Tämä koskee lähinnä "asiafoorumeita" (ts. alueita "Eläinten oikeudet, ympäristö ja yhteiskunta" ja "Kasvissyönti ja veganismi").
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.