IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Tervetuloa Eläinoikeusfoorumille, lue tämä huolellisesti !

Anna
post 30.7.2005, 14:23
Viesti #1


.
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2109
Liittynyt: 30.8.2002
Sijainti: Helsinki
Jäsennumero: 288Tervetuloa Eläinoikeusfoorumille! smile.gif

Tähän on koottu linkkejä tärkeimpiin ohjeisiin. Ole ystävällinen ja lue tämä kokonaan huolellisesti. Lue myös linkitetyt ohjeet. Jos sinulla on jotain epäselvää tai kysyttävää, tarkista ettei vastaus löydy oheisista linkeistä tai YLLÄPIDON TIEDOTUKSET tai KYSYMYKSET & EHDOTUKSET -foorumeilta.

Mitä uuden käyttäjän on syytä tietää:

Ennen kuin voit kirjoittaa foorumille, sinun pitää aktivoida rekisteröimäsi tunnus. Aktivointiohjeet olet saanut sähköpostissa osoitteeseen, jonka annoit rekisteröinnin yhteydessä. Mikäli et ole saanut kyseistä sähköpostia tai olet kadottanut sen, voit pyytää uuden täältä.

HUOM!

1) Kaikki uudet käyttäjät ovat aluksi esimoderoinnissa. Tämä johtuu siitä, että Eläinoikeusfoorumi houkuttelee trolleja ajoittain turhankin paljon. Aluksi kannattaa siis olla kärsivällinen, jos omat viestit eivät heti ilmesty foorumille. Ylläpito hyväksyy ne kyllä sitä mukaa, kun huomaa ja ehtii. Ennaltaehkäisevästä esimoderoinnista pääsee pois automaattisesti, joten sitä ei tarvitse erikseen pyytää.

2) Tutustu FAQ/UKK-osioon (Usein kysytyt kysymykset), joka käsittelee mm. yleistä kritiikkiä eläinten oikeuksista. Sen tarkoituksena on välttää samojen kysymysten ja "perusargumenttien" toistumista. Jos jotakin kysymystä on jo käsitelty FAQ:issa, keskustelun tulisi jatkaa siitä, mitä FAQ:issa on sanottu tai perustua erilaiselle kysymyksenasettelulle. Tämä saattaa näkyä moderoinnissa.

3) Lue ohjeet tekstin lainaamiseen, ennen kuin aloitat kirjoittamisen foorumilla.

4) Ennen kuin aloitat uuden keskustelun, sinun kannattaa katsoa hakukoneella, onko aihetta jo käsitelty jossakin vanhassa keskustelussa. Lue myös hakutoiminnon käyttöohje.

Muita tärkeitä ohjeita:

Ohjeita keskusteluun
Perussäännöt ja -ohjeet
Kirjoitusasu

Ylläpidon yhteystiedot:

Voit ottaa yhteyttä yksittäiseen ylläpitäjään tai valvojaan yksityisviestimellä tai koko ylläpitoon sähköpostilla. Kysymyksiä voi kirjoittaa myös KYSYMYKSET & EHDOTUKSET -foorumille.

Modeemikäyttäjille tiedoksi: Eläinoikeusfoorumin tekstiversio
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
post 11.2.2006, 15:42
Viesti #2


.
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2109
Liittynyt: 30.8.2002
Sijainti: Helsinki
Jäsennumero: 288Muistutukseksi, että säännöt koskevat kaikkia. Ohjeita ja sääntöjä ei ole tarkoitettu vain uusille foorumilaisille, vaan ne koskevat jokaista käyttäjää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että säännöt on sisäistettävä ja kun ylläpidon tiedotuksissa on jotain uutta, jokaisen on se luettava. Täällä on paljon muutakin luettavaa kuin sääntöjä. Turha kysellä samat asiat tuhanteen kertaan keskustelujen seassa, kun vastaukset voivat löytyä jo täältä. Ja jos eivät, aina voi kysyä oikeassa paikassa, joka ei siis ole keskustelun seassa, vaan kysymykset & ehdotukset -foorumilla. Lukekaa siis näitä tiedotuksia ja myös kysymykset & ehdotukset -foorumia, sieltä löytyy vaikka mitä hyödyllistä.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.