IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Allekirjoitus

Anna
post 16.8.2004, 01:27
Viesti #1


.
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2109
Liittynyt: 30.8.2002
Sijainti: Helsinki
Jäsennumero: 288Allekirjoituksen pitäisi olla korkeintaan noin kymmenen rivin pituinen. 11-rivisestä allekirjoituksesta ei toki saa rangaistusta, eli järjen käyttö sallittu. Mahdolliset kuvat ja animaatiot tulee ottaa huomioon tuossa määrässä. Suurimman mahdollisen kirjasinkoon käyttäminen ei myöskään "oikeuta" samaan lukumäärään rivejä, vaan allekirjoituksen pitäisi kaiken kaikkiaan olla kohtuullisen pituinen. Myöskään kovin raflaavia flash-animaatioita tai muuten värikkäitä ja/tai vilkkuvia allekirjoituksia ei katsota hyvällä.

Miksi? Keskusteluja on ikävä lukea kun välissä on puolen ruudun pituisia höpinöitä. Keskitytään sanomaan asiat keskusteluissa ja laitetaan allekirjoitukseen jokin tiivis hengentuote.

Muilta foorumin jäseniltä ei kopioida tekstiä omaan allekirjoitukseen lupaa pyytämättä. Tämä koskee kaikkea muiden kirjoittamaa tekstiä foorumilla, myös ylläpitäjien.

Kiitos smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
semmi
post 5.1.2006, 19:53
Viesti #2


the only vegan in the office
******

Ryhmä: Entinen ylläpitäjä
Viestejä: 1569
Liittynyt: 23.4.2002
Jäsennumero: 72Joiltakin jäseniltämme on jäänyt lukematta tämä tiedote. Kuten Anna tuossa yllä kirjoittaakin: Myöskään kovin raflaavia flash-animaatioita tai muuten värikkäitä ja/tai vilkkuvia allekirjoituksia ei katsota hyvällä.

Allekirjoituksen tulee olla hillitty, vaikka siinä olisikin kuva. Foorumi halutaan pitää keskustelupainotteisena; tarkoitus on erottua suomi24- yms. vastaavista foorumeista hyvien ja perusteltujen keskustelujen kautta eikä räikeiden signature-/avatar-kikkailujen.

Toivottavasti myös pitkäaikaisemmat jäsenemme kunnioittavat foorumin sääntöjä, eivätkä ota itselleen erivapauksia näyttäen huonoa esimerkkiä.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.