IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Earthlings - ilmainen dokkari-ilta Oulu, Ke 9.5. Kulttuuribingolla

pure
post 17.4.2012, 13:21
Viesti #1


Uusi jäsen
*

Ryhmä: Uusi jäsen
Viestejä: 33
Liittynyt: 24.1.2012
Sijainti: Oulu
Jäsennumero: 9144Oulun uudelleen aktivoitunut Oikeutta Eläimille -ryhmä esittää ilmaisen dokumentin Kulttuuribingon tiloissa ke 9.5.2012 klo 18 alkaen. Paikan päällä myös OE-materiaalia kotiin viemiseksi.

Illan dokumentti Earthlings kertoo eläinten kurjista ja ala-arvoisista olosuhteista, jossa he joutuvat elämään elämänsä lihan-, turkis- ja vaatetuotannon ym. vuoksi. Ennen teurastustaan he kärsivät taudeista ja kivuista, ja kun teurastamisen aika on, sekin hoidetaan monesti halvalla, mutta kivuliaalla tavalla. Earthlings herättää kysymyksen, kuinka jotkut ihmiset voivat pitää eläimiä meitä alempiarvoisina, vaikka me kaikki olemme tämän maan asukkeja. Onhan eläimille kuitenkin samat fysiologiset tunteet kuin meilläkin, he myöskin tuntevat psykologista masennusta kuten ihmisetkin. Dokumentin kertojana Joaquin Phoenix ja Persia White, musiikista vastaa mm. Moby. Julkaisuvuosi 2005.

Tervetuloa katsomaan dokumentti, joka herättää ajatuksia ja keskustelua. Dokumentin jälkeen onkin vielä mahdollista jäädä keskustelemaan aiheesta.

Dokumentin traileri: http://www.youtube.com/watch?v=yW3gunMSCu4&skipcontrinter=1
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0358456/

Vapaa pääsy. Dokumentin kesto 95min.

FB-sivu: https://www.facebook.com/events/362358693802076/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pure
post 6.5.2012, 14:05
Viesti #2


Uusi jäsen
*

Ryhmä: Uusi jäsen
Viestejä: 33
Liittynyt: 24.1.2012
Sijainti: Oulu
Jäsennumero: 9144Nostetaanpas ajankohtaista tapahtumaa! Ensi viikon keskiviikkona tämä dokkari-ilta, tervetuloa!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.