IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Turkistieto.fi veikkausliigaseuran sponsoriksi

Kreegah
post 15.4.2011, 12:45
Viesti #1


Rekisteröitynyt
*

Ryhmä: Rekisteröitynyt
Viestejä: 1
Liittynyt: 27.2.2006
Jäsennumero: 3884Pietarsaarelainen veikkausliigaseura FF Jaro on ottanut uudeksi yhteistyökumppanikseen Turkistuottajat Oyj:n ja Suomen Turkiseläinten Kasvattajain liitto ry:n. sad.gif

Pelipaitoihin tulee näkyvästi esille em. tahojen turkistieto.fi -sivuston mainos. Niille jotka, eivät ole sivuihin tutustuneet voin mainita sivujen olevan puolitotuuksiin ja tilastojen vääristelyyn perustuvaa turkisalan propagandaa.

Asiallista palautetta Jarolle kannattanee laittaa osoitteeseen office@ffjaro.fi tai nettisivujensa palautelomakkeen kautta:
http://www.ffjaro.fi/site/contact

Ohessa vielä Jaron tiedote asiasta:
FF Jaron tiedote
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.