IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Rasistinen kirjoittelu

Marylee
post 22.11.2007, 19:11
Viesti #1


shake n bake
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2055
Liittynyt: 11.11.2002
Sijainti: JKL
Jäsennumero: 430
Ikä: 26Ylläpito haluaa muistuttaa jälleen, että rasistinen kirjoittelu foorumilla on kiellettyä. Suoran rasismin ja rasististen ilmauksien lisäksi vihjaileva rasismi, kansallisuuteen tms perustuvat yleistykset sekä "roturealismiksi" puettu rasismi eivät ole sallittuja. Eivätkä myöskään "en ole rasisti, mutta..." alkuiset lauseet.

Mikäli et noudata näitä ohjeistuksia, voidaan sinut tilanteesta riippuen laittaa esimoderointiin, tilapäiseen postauksenestoon tai poistaa pysyvästi foorumilta.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.