IPB

Tervetuloa vieras ( Kirjaudu sisään | Rekisteröidy ) Kirjaudu sisään tai rekisteröidy foorumin käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa. Täytät rekisteröintilomakkeen ja vahvistat rekisteröinnin sähköpostissasi. Liity mukavaan ja kasvavaan nettiyhteisöömme nyt. Foorumin jäsenenä voit muun muassa aloittaa keskusteluja sekä osallistua niihin, voit selata jäsenlistaa ja jäsenprofiileja sekä äänestää. Pääset myös lukemaan ja keskustelemaan foorumin jäsenien foorumeihin.

 
Reply to this topicStart new topic

Linkitetty · [ Ketjutettu ] · Ketjutettu+

> Yksityisviestit ja kansiot

Anna
post 26.8.2007, 12:58
Viesti #1


.
Group Icon

Ryhmä: Foorumin ylläpitäjä
Viestejä: 2109
Liittynyt: 30.8.2002
Sijainti: Helsinki
Jäsennumero: 288Tiedoksi, että foorumisofta toimii yksityisviestilaatikossa ilmeisen epäloogisesti.

Jos teillä on tai on ollut käytössä muitakin kansioita kuin Inbox ja Sent, eli jos olette itse tehneet uusia kansioita, jonne olette siirtäneet viestejä, HUOMIO!

Kun viestejä sisältävä kansio poistetaan, foorumisoftan mukaan myös viestit poistetaan. Näin ei kuitenkaan tapahdu, vaan viestit jäävät kantaan ja viestilaatikon täyttöaste pysyy muuttumattomana. Viestit pitää ensin poistaa, sitten vasta kansio.

Jos teille on käynyt näin, tai epäilette näin käyneen, asia on helposti korjattavissa: Tehkää uusi kansio (tai yhtä monta kuin olet poistanut) ja hetken päästä "poistetut" viestit ilmestyvät sinne. Kansiot on ilmeisesti numeroitu siten, että kun kansio positetaan, sen id vapautuu ja se annetaan seuraavaksi luotavalle kansiolle, joten kantaan jääneet viestit näkyvät siellä siksi.

Saattaa käydä myös niin, että uudelleen tehdyn kansion perään ilmestyy viestilukumäärä suluissa, mutta kansiossa ei olekaan mitään. Tässä tapauksessa ota yhteyttä ylläpitoon (lähinnä muhun).

Jos et tajunnut tästä mitään, mutta epäilet että tämä saattaisi olla kohdallasi tapahtunut asia, ota yhteyttä muhun smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Eläinoikeusfoorumi on paikka eläinten oikeuksista ja kasvissyönnistä keskustelulle.
Eläinoikeusfoorumi ei ole Oikeutta Eläimille -yhdistyksen foorumi, vaan OE tarjoaa kotisivujensa alta foorumille tilaa internetissä.
Jokainen kirjoittaja edustaa itseään. Foorumin keskusteluja valvoo ylläpitotiimi.